Adrian Alexandrov, ANUNŢ SURPRIZĂ despre botez şi nunta cu Elena Udrea

Adrian Alexandrov și Elena Udrea sunt nerăbdători să își cunoască fetița, iar ziua cea mare se apropie. Bărbatul a făcut dezvăluiri senzaționale despre cum i s-a schimbat viața de când a aflat că va deveni tătic.

25 iul. 2018, 18:11
Adrian Alexandrov, ANUNŢ SURPRIZĂ despre botez şi nunta cu Elena Udrea

Adrian Alexandrov a povestit una dintre cele mai frumoase clipe petrecute în timpul unei vizite la Elena Udrea.

„Când Elena mi-a spus că e însărcinată, era să scap telefonul din mână. (…). Da, este adevărat că iubita mea a recurs la inseminare in vitro. Relația dintre tată-fetiță este mai specială decât tată-fiu, așa mi-a spus toată lumea. Voi fi destul de relaxat. Eva Maria ne-a părut că sună bine, plus că numele meu de familie este un nume greu. Am fost la vizita medicală cu ea, e un sentiment unic, într-o dimineață chiar am adormit cu mâna pe burtică și am simțit un șut de-al fetiței. M-am speriat, dar a fost într-un sens pozitiv tot ce am simțit. Nașterea nu va avea loc în România, sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica”, a declarat logodnicul Elenei Udrea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Tudorel Toader, întrebat despre extrădarea Elenei Udrea: Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit la timp şi complet obligaţiile

Elena Udrea ar putea deveni soția lui Adrian Alexandrov în vara anului viitor: „Ne vedem la o lună, o lună și un pic… cam câte zece zile. Este… este vârsta este un impediment într-o relație, dar pentru cei care pleacă urechea la ce spun alții. Nu e o diferență de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani, eu mă consider un om matur care are ce învăța de la o femeie ca Elena. E un sentiment unic… e prima mea dată când am cerut pe cineva”.