Adrian Minune, probleme mari cu legea. Se rejudecă procesul cu ANI

Adi Minune se întoarce în faţa magistraţilor. Judecătorii au desfiinţat decizia prin care Minune câştiga procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, iar cântăreţul o ia de la capăt cu judecata. Manelistul riscă acum să piardă o sută de mii de euro.

30 sept. 2016, 12:56
Adrian Minune, probleme mari cu legea. Se rejudecă procesul cu ANI

De patru ani, Adi Minune încearcă să scape de inspectorii agenţiei naţionale de integritate, informează România TV. Judecătorii înaltei curţi au admis cererea de rejudecare, după ce iniţial manelistul câştigase procesul. El spune că banii care ar urma să fie confiscaţi nu sunt mulţi, dar cu toate astea continuă procesele.

Citeşte şi Un cunoscut chitarist american cântă piesele lui Adrian Minune şi Florin Salam VIDEO

„Credeam ca tribunalul este ceva de speriat. Nu, aici se face dreptate si imi place cladirea. Sunt si oameni care te plac, si oameni care nu”, spunea Adrian Minune.

Curtea de Apel va lua o decizie în legătură cu cei 100.000 de euro, bani pe care manelistul nu îi poate justifica şi pe care nu i-a trecut în declaraţia de avere când era consilier local la Ştefăneşti.

„Suma vehiculata e mica. Este vorba de 1,5 milioane de euro. Suspect înseamnă cî banii au stat 2 ore in cont, imi plac banii cash”, declara Adrian Minune.  

Adi Minune ar putea să afle decizia finală în această toamnă, acum că vacanţa judecătorească a luat sfârşit, iar manelistul va apărea din nou în faţa magistraţilor.