Adrian Mutu a fost prezentat OFICIAL de FRF. Ce funcţie va avea

Adrian Mutu a fost prezentat astazi pe site-ul FRF ca manager sportiv in zona tehnica. Principala atributie este relatia echipei nationale cu cluburile din tara si din strainatate.

11 oct. 2017, 11:28
Adrian Mutu a fost prezentat OFICIAL de FRF. Ce funcţie va avea

Adrian Mutu a fost in ultimul an director general la Dinamo.

Unde va avea loc nunta lui Adrian Mutu şi a Sandrei Bachici şi botezul fiului lor, Tiago

„Sunt foarte bucuros să mă pot alătura unei echipe în care cred și să am oportunitatea de a lucra alături de profesioniști pentru performanțele fotbalului românesc în care m-am format și m-am afirmat ca jucător. Trec într-o nouă etapă a carierei mele și simt că e nevoie să contribui cu tot ceea ce am învățat pe teren și în activitatea ulterioară la succesele echipei naționale”, a spus Adrian Mutu.

Şeful FRF, Răzvan Burleanu, se însoară: „Nunta cred că va fi la anul”. Iată cine este mireasa FOTO

„Experiența extraordinară pe care Adrian Mutu a acumulat-o la cel mai înalt nivel al fotbalului european pe durata carierei de jucător, alături de cea acumulată din postura de director general al clubului Dinamo București, reprezintă garanțiile unui succes. Îi urez bun venit și am convingerea că împreună vom reuși să întărim parcursul proiectului FRF de dezvoltare a fotbalului românesc”, a spus şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.