Adrian Mutu, adevărul despre relaţia cu Consuelo. Ce spune Sandra, a treia soţie a „Briliantului”

Sandra Mutu, actuala soție a lui Adrian Mutu, a dezvăluit care este relația cuplului cu fosta soție a "Briliantului", Consuelo Matos.

15 feb. 2018, 07:20
Adrian Mutu, adevărul despre relaţia cu Consuelo. Ce spune Sandra, a treia soţie a „Briliantului”

Adrian Mutu s-a căsătorit anul trecut cu Sandra, care i.a şi dăruit un băpeişel, Tiago. Înainte de căsătoria cu Sandra, Adrian Mutu a fost însurat cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, împreună cu care are două fete, Adriana și Maya. Din prima sa căsnicie, cu Alexandra Dinu, Adrian Mutu are un băiat, Mario.

Adrian Mutu, despre cum şi-a schimbat religia. „L-am primit pe Dumnezeu. Eram creştin ortodox, iar acum sunt…”

Sandra Mutu a acordat un interviu pentru OK Magazine, în care a dezvăluit care este relația ei cu cea de-a doua nevastă a fostului fotbalist și cu fiicele acestora.

„Desigur că am cunoscut-o, cred că așa e normal din moment ce Adi m-a introdus în viața fetelor lui. Avem o relație normală, ne respectăm și asta e cel mai important”, a spus Sandra despre Consuelo

În ceea ce privește întâlnirea cu fetițele lui Mutu cu Consuelo, Sandra a explicat: „Ele sunt foarte drăguțe și ne înțelegem foarte bine, sunt niște fete bine crescute, îmi sunt tare dragi amândouă”.