Adrian Năstase, despre condamnarea Elenei Udrea: Băsescu a creat un monstru care îi distruge membrii familiei, apropiații

Traian Băsescu "a creat un monstru" care îi distruge membrii familiei și apropiați, consideră fostul premier Adrian Năstase, întrebat despre condamnarea Elenei Udrea.

30 mart. 2017, 12:00
Adrian Năstase, despre condamnarea Elenei Udrea: Băsescu a creat un monstru care îi distruge membrii familiei, apropiații

Adrian Năstase a declarat că nu a dorit nimănui experiența condamnării la închisoare, deci nici fostului ministru al Turismului, Elena Udrea.

„Este o suferință personală prin care va trece Elena Udrea, prin care vor trece apropiații ei. Nu am dorit nimănui astfel de experiențe, astfel de încercări, dincolo de ceea ce mi s-a întâmplat mie. Nu vreau să comentez pe o chestiune care, fără îndoială, intră într-o logică a unor exerciții politice pe care ar trebui să le respingem ca atare. Dar, m-aș fi așteptat ca Traian Băsescu, spre exemplu, să-și aducă aminte de faptul că el a creat un monstru care acum, iată, îi distruge membri ai familiei, apropiați și așa mai departe”, a declarat Năstase la sediul fundației, la finalul unei dezbateri pe teme europene, citat de Agerpres.

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată marți de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

Decizia nu este definitivă.