Adriana Bahmuţeanu, ANUNŢ DUREROS. Situaţia este DISPERATĂ

Adriana Bahmuţeanu a renunțat la emisiunea pe care o prezenta, iar unul dintre motivele invocate a fost legat de starea de sănătate.

09 ian. 2018, 20:26
Adriana Bahmuţeanu, ANUNŢ DUREROS. Situaţia este DISPERATĂ

Adriana Bahmuţeanuse confruntă cu dureri lombare încă de acum patru ani, însă ea a încercat să țină totul secret. De ceva vreme însă, situația s-a agravat și, dacă brunetă nu va lua măsuri urgențe, va fi nevoită să apeleze la cuțit.

Adriana Bahmuţeanu şi-a dat demisia. Ce a determinat-o pe vedetă să părăsească „Agenţia VIP”

„În 2013, Bahmu a mers la un medic ortoped din Republica Moldova pentru că nu mai putea să se deplaseze. Ajunsese să nu se mai ridice din pat de durere de spate, așa că era necesară o terapie sau o operație. Inițial, după un control amănunțit, doctorul i-a recomandat 15 ședințe pentru a scoate compresia de pe măduva spinării și de pe rădăcinile nervoase. Adriana a făcut elogantii, combinate cu chiroterapie și terapie cu ultrasunete. Totul zilnic, pentru că altfel nu ar fi avut efect. Apoi, după câteva luni, a recurs și la o procedură minim invazivă, care a scutit-o de clasică operație de hernie de disc, executată cu bisturiul. Și-a făcut o injecție în coloana, destul de dificilă și dureroasă, din uleiuri, care a durat mai bine de o ora și jumătate! Totul a ieșit bine din fericire, căci o bună bucată de timp, ea nu a mai avut probleme”, a dezvăluit o apropiată de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

La finele lui 2017 însă, durerile au revenit, iar Bahmuțeanu s-a dus iarăși la medic. De dată această, vedetei i s-a recomandat, în primul rând, odihnă și, pe urmă, un alt gen de tratamente: „Ea este acum în concediu medical de fapt. Problemele lombare au determinat-o să renunțe la televiziune o perioada. Pentru Bahmu este obligatoriu să se ducă să își facă câteva proceduri la spate, combinate cu ore de înot. Dacă nu, chiar va ajunge la operație”.