Află ce beneficii miraculoase are ceaiul de rozmarin băut pe stomacul gol

Ceaiul de rozmarin vă ajută să aveți un stomac și o memorie mai puternică, însă ce alte beneficii de sănătate are ceaiul de rozmarin dacă este băut pe stomacul gol?

RomaniaTV.net
11 dec. 2014, 13:39
Află ce beneficii miraculoase are ceaiul de rozmarin băut pe stomacul gol

Rozmarinul este un condiment folosit in multe tari, cum ar fi Anglia, Germania si Franta. In aceste tari, rozmarinul este adaugat la preparate din carne si cartofi. Rozmarinul este utilizat si pentru a face muraturi. De asemenea, este utilizat pe scara larga in industria cosmetica si in parfumuri.

Iata ce beneficii de sanatate are ceaiul de rozmarin baut pe stomacul gol:

Stomac puternic

In 300 ml de apa clocotita se pune 3 lingurite rozmarin tocat marunt. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi impartiti potiunea in trei parti egale si se bea pe stomacul gol, inainte de fiecare masa fara a se indulci. Asteptati cel putin 15 minute si apoi puteti sa mancati.

Acest decoct cu rozmarin actioneaza favorabil asupra stomacului – mucoasa acestuia si secretia pancreatica. De asemenea previne aparitia spasmelor, curata bila si ficatul.

Ajuta in tulburari neurologice, raceli, probleme ale tractului respirator superior

Daca suferiti de una dintre bolile de mai sus, trebuie sa faceti din nou un ceai de rozmarin. In functie de starea dumneavoastra, puteti pregati o doza mai mare sau mai mica.

Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO.