Află ce jachetă să porţi în funcţie de forma corpului

Ai nevoie de o jachetă acum, că frigul a venit, însă nu știi către ce model să îți îndrepți atenția? Iată ce jachetă te avantajează în funcție de forma corpului!

07 oct. 2015, 12:22
Află ce jachetă să porţi în funcţie de forma corpului

Dacă ai o SILUETĂ TIP CLEPSIDRĂ, cu forme generoase, însă cu o talie bine definită, atunci o jachetă cu cordon în talie sau cu o croială cambrată te va avantaja, accentuând talia cu care vrei să te mândrești.

SILUETA DE TIP PARĂ, cu șoldurile mari și partea de sus a corpului mai mica, va fi avantajată de jachetele voluminoase în partea de sus întrucât acestea creează echilibru. Alege o jachetă cu buzunare în zona sânilor sau cu guler supradimensionat.

FEMEILE CARE AU SPATELE LATvor fi avantajate de o jachetă evazată începând din zona sânilor. Aceasta va armoniza silueta, echilibrând proporțiile.

Învaţă cum să îţi cureţi corect hainele de piele întoarsă

Ai câteva kilograme în plus și o SILUETĂ DE TIP MĂR, fără talie accentuată? Atunci alege o jachetă cu guler înalt, pe gât, stil clopot. Aceasta îți va alungi trupul. De asemenea, și o capă te va avantaja. În niciun caz nu vei purta o jachetă groasă, dintr-un material cu aspect pufos, care va oferi volum nedorit formelor tale.

MINIONELE ar trebui să poarte jachete cât mai simple, fără detalii și accesorii. În ceea ce privește cusăturile, acestea trebuie să fie numai verticale. Cu toate că se poartă jachetele stil parka, lălâi și cu buzunare supradimensionate, o femeie mică de înălțime nu are voie să poarte o astfel de jachetă întrucât nu va fi deloc avantajată de aceasta.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.