Află cum eşti în funcţie de partea corpului pe care o speli prima

Partea copului pe care o speli prima la duş dezvăluie câteva lucruri interesante despre propria personalitate. Eşti un optimist sau pesimist? Citeşte în continuarea ca să afli.

RomaniaTV.net
27 apr. 2017, 20:31
Află cum eşti în funcţie de partea corpului pe care o speli prima

Piept

Esti o persoana practica. Esti direct, nu-ti place sa te ascunzi dupa degete. In cazul tau, convenienta este o adevarata piatra de moara. Urasti sa fii intrerupt cand te concentrezi si esti enervat de oamenii care vad lucrurile altfel decat tine. Esti un partener de amor bun, care doreste sa incerce lucruri noi. Jumatatea perfecta vine dintre persoanele care se spala mai intai pe cap.

Fata

Banii sunt importanti pentru tine si vei face orice pentru a-i avea. Integritatea si demnitatea nu conteaza. In opinia ta, prietenii trebuie folositi si viata este o lupta continua. Esti greu de inteles de ceilalti insa nu dai doi bani pe ceea ce cred ei. Esti centrat pe tine insuti. Esti un partener de amor mediu intrucat esti egoist, interesat in primul rand ca tu sa fii satisfacut. Jumatatea perfecta vine dintre persoanele care se spala mai intai in zona intima sau altele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.