Află povestea celor 10 mirese care au îmbrăcat aceeaşi rochie de mireasă în decursul a 120 de ani

Cea mai mare grijă pe care o are fiecare mireasă este cea legată de alegerea rochiei de miresă potrivită. Abby Kingston, din Pennsylvania, SUA, este excepţia de la regulă.

07 oct. 2015, 12:23
Află povestea celor 10 mirese care au îmbrăcat aceeaşi rochie de mireasă în decursul a 120 de ani

Aceasta a ştiut încă din copilărie ce va purta în cea mai importantă zi din viaţa ei. De fapt, este deja a 11-a persoană din familia ei care îmbracă această rochie, întrucât a fost transmisă din generaţie în generaţie încă din 1895. Nu vedem foarte des o familie care să respecte tradiţiile de nuntă atât de bine.

Prima care a îmbrăcat rochia de mireasă a fost stră-străbunica lui Abby, MARY LOWRY WARREN, în secolul 19, iar de atunci a devenit o tradiţie ca fiecare mireasă din familie să o poarte. De fiecare dată, rochia a trebuit să suporte modificări în zona taliei sau la piept.

Ritualuri pe care NU trebuie să le respecţi înainte de nuntă

Tradiţia a început, de fapt, la 50 de ani de când persoană care a îmbrăcat rochia, pentru că fiicele lui Lowry nu au fost interesate să o poarte. Cea de-a doua mireasă a fost JANE WOODRUFF, care a îmbrăcat rochia de mireasă în 1946.

Ani la rând, cele două părţi ale rochiei au rămas cam la fel, până când mama lui Abby a găsit rochia care se deteriorase considerabil şi a decis să îi facă unele modificări pentru a putea fi din nou purtată.

Specialiştii au petrecut aproximativ 200 DE ORE pentru a restaura rochia de la maro la CULOAREA ŞAMPANIEI şi pentru a o modifica astfel încât să se muleze perfect pe corpul lui Kingston.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.