Ritualuri pe care NU trebuie să le respecţi înainte de nuntă

Conform tradiţiei, mirele nu are voie să te vadă îmbrăcată în rochie de mireasă până când nu vine cu naşii să te ia de la părinţi de acasă pentru cununia religioasă. În caz contrar, se spune că veţi avea ghinion şi căsnicia nu va ţine mult timp. Ei bine, acest lucru nu a fost dovedit niciodată.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 11:57
Ritualuri pe care NU trebuie să le respecţi înainte de nuntă

Dacă simţi nevoia să fii alături de partenerul tău în fiecare moment, chiar şi înaintea cununiei religioase, eşti liberă să faci asta, cu toate că tradiţia spune contrariul. Dacă îţi doreşti să ai parte de poze de nuntă inedite, puteţi face jocul „de-a v-aţi ascunselea”, dar nu trebuie să vă faceţi probleme că nu veţi avea noroc în căsnicie, aşa cum zic unii despre cei care refuză să respecte acest ritual.

Iată câteva mituri spulberate legate de tradiţiile pe care ţi s-a spus că trebuie, în orice chip, să le respecţi.

TREBUIE SĂ ARUNCAŢI BUCHETUL DE MIREASĂ, RESPECTIV JARTIERA. De fapt, nu trebuie să faci niciunul dintre aceste lucruri. Multe cupluri aleg să arunce buchetul sau pur şi simplu să îl ofere mai departe unei domnişoare de onoare. Nu multe mirese se împacă cu ideea ca ar trebui să îşi ridice rochia de mireasă în faţa invitaţilor pentru ca mirele să le tragă jartierele cu dinţii. Aşadar, dacă nu vrei să respecţi aceste tradiţii, nu eşti obligată să o faci.

Cele mai neobişnuite tradiţii de nuntă

NUNTA TREBUIE SĂ AIBĂ LOC SÂMBĂTA. Acest lucru nu mai este respectat de multă vreme. Multe vedete optează pentru ca nunţile să aibă loc în zile de luni sau duminică, motiv pentru care, nici nunta ta nu trebuie să aibă loc neapărat sâmbăta. Cu siguranţă, dacă alegi să faci nunta în timpul săptămânii, s-ar putea ca invitaţii să nu poată să te onoreze cu prezenţa, dar este pur şi simplu alegerea ta cum vrei să acţionezi. Cine vrea să îţi fie cu adevărat alături, va face tot posibilul să vină la eveniment în orice zi din săptămână.

Ce spune zodia ta despre stilul în care îţi planifici nunta

TREBUIE SĂ INVIŢI COPII LA NUNTĂ. Nu îţi face griji că ai putea să răneşti pe cineva. Adevărul trebuie spus, chiar dacă unele persoane s-ar putea să fie nemulţumite. Nunţile sunt evenimente special create pentru adulţi, iar mulţi părinţi ar dori să fie cel puţin pentru câteva ore liniştiţi la o petrecere. Nu te simţi vinovată dacă cei mici nu au participat la nunta ta, oricum ar fi avut parte de multă agitaţie şi cu siguranţă ar fi luat parte şi la „discuţii de adulţi”, care inevitabil au loc.

Citeşte mai mult pe Feminis.ro.