Aflarea veştii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor. Iată ce a ajuns să facă această tânără în numai 13 zile

Mii de kilometri străbătuți, 15 zboruri cu avionul și vizitarea a 12 țări, totul în numai 13 zile. Așa poate fi descrisă experiența trăită de Megan Sullivan, tânăra care a aflat că suferă de cancer de piele.

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 10:40
Aflarea veştii că are cancer a determinat-o să facă ceva uimitor. Iată ce a ajuns să facă această tânără în numai 13 zile

Tânăra relatează că „Am căzut în gol de la 15 metri în timp ce escaladam Yosemite, am fost lovită de o mașină și diagnosticată cu cancer, toate acestea în decursul unei singure luni.”

Citeşte şi  POVESTE ADEVĂRATĂ. A murit DIN SENIN la 12 ani, iar apoi părinţii au găsit o scrisoare ce îi era adresată

Având în vedere aceste experiențe care au pus-o în fața morții, tânăra a fost norocoasă și a supraviețuit de fiecare dată. Odată ce a trecut prin toate acestea, Megan și-a derulat în cap toată viața care o trăise până în acel moment.

Diagnosticul primit nu a reprezentat niciun fel de piedică în ceea ce privește planurile pe care și le făcea tânăra. Aceasta a luat decizia de a vizita toate cele șapte minuni ale lumii, iar asta în mai puțin de o săptămână.

Citeste mai mult pe YVE.ro