Ai studii superioare? Iată unde te poţi angaja acum la Prospecţiuni

Prospecţiuni, compania omului de afaceri Ovidiu Tender,  face angajări la Bucureşti, Slatina, Slobozia, Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte, în această perioadă. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
07 mart. 2014, 09:21
Ai studii superioare? Iată unde te poţi angaja acum la Prospecţiuni

Prospecţiuni angajează postul de despăgubitor în Bucureşti, Slatina, Slobozia, Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte.
Punctual, Prospecţiuni angajează cinci oameni pe postul de despăgubitor în Bucureşti, Slatina, Slobozia, şi alţi cinci în Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte.

Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti absolvent de studii superioare, ai carnet de conducere categoria B, eşti un bun negociator şi comunicator. Candidaţii ideali pentru acest post sunt dispuşi să muncească pe teren, în ţară, 20 de zile consecutiv, câte 10 ore pe zi, urmate de 10 zile libere.

7 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul de despăgubitor disponibil în Bucureşti, Slatina, Slobozia, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Până pe 14 martie se primesc aplicaţii pentru locurile de muncă disponibile la Prospecţiuni în Buzău, Câmpina, Giurgiu, Ploieşti, Târgovişte. Amănunte, aici.