Ai tenul îmbătrânit? Reţete de măşti de faţă ca să întinereşti cu 10 ani

De ce să cumperi creme şi măşti foarte costisitoare dacă găseşti tot ce ai nevoie să-ţi faci o mască de regenerare a pielii chiar la tine în bucătărie?

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 09:20
Ai tenul îmbătrânit? Reţete de măşti de faţă ca să întinereşti cu 10 ani

1. Masca cu rodii
 
Este dificil sa ajungi la semnintele de rodie, dar merita tot efortul. Acestea contin compusi de regenerare, de intinerire a pielii, precum si antioxidanti si vitamina C. Rodiile sunt sanatoase atat pentru trup, cat si pentru ten. Incearca o masca de exfoliere cu rodii facuta chiar de tine, acasa. Vei indeparta celulele moarte de pe chip si vei propulsa procesul de regenerare celulara a epidermei faciale, pentru a arata mult mult mai tanara.

Citeşte şi Măşti homemade care-ţi fac părul să crească mai repede
 
Pune intr-un bol doua linguri de seminte de rodie si 130 de grame de faina de ovaz. Amesteca bine, folosind chiar mixerul. Apoi pune in bol si doua linguri de miere, care este un antiseptic exceptional, dar si doua linguri de lapte batut. Amesteca bine si aplica pe fata. Lasa masca sa actioneze cate minute apoi spala-te pe fata. Aceasta masca este eficienta in indepartarea a celulelor moarte, dar si a pielii dure, din acest motiv poti sa o folosesti si la coate, daca ai piele intarita in zona.

Citeşte şi Măşti hidratante pentru sezonul rece. Tenul tău le va adora!
 
2. Masca cu dovleac
 
Dovleacul abunda in antioxidanti, in vitaminele C si A. Hidrateaza in profunzime si netezeste pielea, facand sa arate cu ani buni mai tanara si mai radianta. Asadar, pune intr-un blender 260 de grame de pulpa de dovleac, patru linguri de iaurt cu vanilie, patru linguri de miere si o lingurita de condimente special destinate placintei de dovleac (scortisoara, ghimbir, cuisoara si nucsoara). Amesteca-le bine apoi aplica masca pe fata si tine-o zece minute. Ulterior spala-te pe fata cu apa rece. Are efect revigoranta si nu lezeaza pielea, motiv pentru care poti sa o faci si de mai multe ori pe saptamana.

Continuarea pe Lyla.ro.