ALEGERI PREZIDENŢIALE. Claudiu Manda: Klaus Iohannis a fost portavocea minciunilor lui Traian Băsescu

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat că în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a fost "portavocea minciunilor lui Traian Băsescu".

01 nov. 2014, 10:46
ALEGERI PREZIDENŢIALE. Claudiu Manda: Klaus Iohannis a fost portavocea minciunilor lui Traian Băsescu

„Klaus «Ghinion» Iohannis se prezinta in fata romanilor drept o copie nereusita a lui Traian Basescu. In aceasta campanie electorala, candidatul ACL a avut un singur rol, acela de a promova minciunile lui Traian Basescu. Astfel, dupa fiecare iesire publica a actualului presedinte, Iohannis nu a facut decat sa recite mesajele lui Basescu, sa reia ideile si atacurile acestuia, de multe ori folosind aceleasi expresii. Iohannis este un candidat-manechin, controlat de oamenii din PDL ai presedintelui Basescu„, spune Claudiu Manda.

„Dupa cum el insusi a declarat, Iohannis nu a avut nicio implicare in realizarea programului sau prezidential si nu a avut un rol activ in organizarea campaniei electorale. De altfel, candidatul ACL a fost, pe toata durata campaniei, un personaj fals, fara emotie, un bloc de gheata fortat sa apara pe scene pentru a repeta un slogan„, a completat preşedintele PSD Dolj.