Alertă în Argeş. Poliţiştii caută un criminal periculos, care şi-a ucis iubita şi apoi a fugit

Zeci de poliţişti îl caută pe un individ care şi-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuţit. Criminalul este recidivist şi extrem de periculos, iar autorităţile îl caută chiar şi cu câini de urmă.

RomaniaTV.net
13 mart. 2017, 13:40
Alertă în Argeş. Poliţiştii caută un criminal periculos, care şi-a ucis iubita şi apoi a fugit

Operaţiuni ample de căutare sunt în plină desfăşurare în pădurile din jurul localităţii Moşoaia, în Argeş. Echipe de poliţişti şi jandarmi, însoţite de câini, înceracă să ia urma unul bărbat care şi-a omorât concubina la sfârşitul săptămânii trecute.

Cei doi se certau adesea, spun vecinii. Ba chiar s-au despărţit acum două luni, dar recent se împăcaseră. Însă, duminică, după un scandal, individul a luat un cuţit şi a lovit-o pe femeie chiar în faţa copiilor. Medicii nu au mai putut să o salveze pe femeie.

Poliţia confirmă faptul că ucigaşul era recidivist, iar acum oamenii legii îl caută pe suspect în pădurile din împrejurimi. În plus, pe toate drumurile de pe raza comunei Moşoaia au fost instalate filtre, iar toate maşinile sunt verificate atent.

Acum, copiii minori sub ochii cărora s-a petrecut crima au rămas în grija vecinilor până la o decizie a autorităţilor. Specialiştii spun că vor avea nevoie de consiliere psihologică.