Alex Velea a câştigat războiul cu naşul său Lucian Mitrea. Soţul Andreei Bănică este bun de plată

Scandal în showbiz care a ajuns până în instanță. Alex Velea a câștigat procesul cu soțul Andreei Bănică. Se pare că Lucian Mitrea îi datora artistului banii pentru un concert, iar acum situația s-a lămurit în instanță.

20 nov. 2017, 13:57
Alex Velea a câştigat războiul cu naşul său Lucian Mitrea. Soţul Andreei Bănică este bun de plată

Chiar dacă în urmă cu mai mulți ani erau cei mai buni prieteni, relaţia dintre Alex Velea şi soțul Andreei Bănică s-a deteriorat. De vină ar fi procesul prin care artistul îşi cere banii pe un concert neplătit.

„Îmi pare rău că am ajuns în situaţia asta, pentru că împreună am împărţit o pâine pe vremuri. A fost ultimul lucru pe care mi l-aş fi dorit să-l fac, dar a trebuit. M-am simțit trădat şi păcălit. Şi nu se face aşa ceva între foste rude şi, mai ales, foşti prieteni, colaboratori”, a spus Alex, potrivit click.ro.

Lucian Mitrea îi datora lui Alex Velea banii pentru un concert. Artistul a mers până în pânzele albe pentru a pune mâna pe cei circa 5.000 de euro.

„Este vorba despre nişte bani pe care nu i-a luat la un concert de revelion, pe care nici eu nu i-am luat. Lucian nu i-a încasat, încă îi aşteptăm. Noi l-am ajutat pe Alex ori de câte ori a avut nevoie. Lucian era impresarul lui, era normal să îl ajute. Eu nu am împrumutat niciodată bani”, spune Andreea Banica.

Iubitul Antoniei a anunţat recent că a câştigat procesul împotriva foştilor lui naşi, iar acum aşteaptă ca Andreea şi Lucian să facă plata.