Alexandra Stan a început să plângă în timpul campaniei „Nu bate! Mai bine cântă!” VIDEO

În cursul zilei de miercuri, la liceul Dinu Lipatti, Alexandra Stan a lansat campania împotriva violenţei "Nu bate! Mai bine cântă!", unde a vorbit şi cântat alături de elevi. La aceasta primă acţiune a artistei s-a aflat şi Theo Rose, o voce care a captat atenţia audienţei încă de la primele secunde, artista fiind elevă a instituţiei. Aceasta a interpretat piesa proprie, "Diamonds and pearls", single inspirat din drama Alexandrei Stan.

14 nov. 2013, 13:07

Momentul a fost emotionant, fapt pentru care Alexandra a inceput sa planga, in timp ce o imbratisa pe Theo.  Apoi Alexandra a cantat unplugged alaturi de Theo si hitul ei Mr Saxobeat.

Citeşte şi Alexandra Stan a lansat campania împotriva violenţei „Nu bate! Mai bine cântă!”

Tanara artista, care face parte din echipa Mixton Music, a declarat ca a fost o onoare sa cante alaturi de cea care are un renume international.

Citeşte şi Alexandra Stan îi dă peste nas lui Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o crunt

La doar 16 ani, Theo Rose uimeşte prin voce, frumuseţe, atitudine şi modestie. Cântă de la vârsta de 4 ani si are un palmares de invidiat: un număr impresionant de trofee la concursurile naţionale de muzică, unde artişti cunoscuţi, membri ai juriilor, au afirmat în repetate rânduri despre ea că este un fenomen vocal .

Piesa „Diamonds and pearls”, cântată de eleva de 16 ani