Alexandru Constantin: „Un copil mi-ar completa viaţa personală”

Am vrut să aflăm de ce preferă vedeta Prima TV„să moară de pasiune, decât de plictiseală", într-un interviu despre ce-i nou în viața lui.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 08:53
Alexandru Constantin: „Un copil mi-ar completa viaţa personală”

Este o declarație îndrăzneață pentru tânărul de 29 de ani care, altfel, este foarte discret cu tot ceea ce nu are legătură cu profesia lui. Dar există ceva ce nu are legătură cu ea, ne întrebăm, pe bună dreptate? Prezentatorul emisiunii „60 de minute cu Alexandru Constantin” recunoaște chiar el că este dependent de munca lui, iar academia de televiziune care-i poartă numele este un alt proiect prin care profesia are avantaj asupra timpului liber.

Unii ar putea spune că ești prea tânăr pentru a susține cursuri de televiziune. Ce le-ai răspunde?

Dacă aș avea 50 de ani și aș fi lucrat în televiziune de la 45 erau mai mulțumiți? Nu vârsta contează, ci faptul că îmi doresc să împărtășesc și altora din tot ce știu despre televiziune. Cursul TV este unul care pune bazele lucrului în fața camerei de filmat. Eu am apărut pentru prima dată într-un studio TV în urmă cu 14 ani.

Citeşte şi  Faţa neştiută a lui TEO! Interviu fără perdea cu cea care a inventat divertismentul în Romania: „Venea Vijelie”

Ce învață elevii tăi de la academie de la profesorul Alexandru Constantin?

La Academia de Televiziune și Actorie avem cursuri TV, Actorie și Public Speaking. Cursul TV pe care îl susțin eu este axat pe meseria de reporter/prezentator de televiziune. Cursanții învață tot ce ține de respirație și dicție, citit de pe prompter cu tot ce presupune asta, facem exerciții de improvizație și ritm, dar și de gestionare a emoțiilor în fața camerei de filmat. Îmi doresc ca, după trei luni de curs, cei care participă să fie capabili să susțină orice probă într-un studio TV sau pe teren.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui interviu cu Alexandru Constantin!