Alimente afrodisiace pentru orgasme incendiare

Proprietatile speciale ale anumitor alimente le transforma in afrodisiace, daca sunt consumate regula, cu moderatie, sau chiar inaintea partidelor de sex, inlesnind obtinerea unor orgasme incendiare.

RomaniaTV.net
02 apr. 2015, 05:43
Alimente afrodisiace pentru orgasme incendiare

Cele mai bune afrodisiace nu se gasesc in farmacii, ci chiar in bucatarie. Iata un top al alimentelor afrodisiace!

Ciocolata neagra

Acest tip de ciocolata contine teobromina – un alcaloid – care este o substanta similara cofeinei, motiv pentru care are proprietati energizante. Ciocolata neagra contine si feniletilamina, o substanta ce declanseaza o stare generala de bine. Combinatia dintre teobromina si feniletilamina fac din ciocolata neagra un afrodisiac exceptional.

Radacinile de maca

Planta maca este cunoscuta si drept „viagra naturala”, avand un puternic efect e crestere a libidoului. Radacina de maca este o sursa bogata de acizi grasi, calciu, vitaminele B1, B2 si B12 si ajuta la normalizarea nivelului hormonal in organism, atat in ceea ce priveste testosteronul la barbati, cat si in ceea ce priveste estrogenul si progesteronul la barbati. Maca este un bun afrodisiac, inlesnind obtinerea de orgasme intense, fiind folosita chiar la pentru tratarea disfunctiilor hormonale ce pot aparea in perioada menopauzei si a andropauzei.

Continuarea pe Lyla.ro.