Alina Bica: Nu mă ascund, voi vorbi

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a dezvăluit la România TV că e relativ întreagă, după ce avocata Maria Vasi a anunţat că fosta şefă antimafia ar fi fost victima unui atentat.

24 ian. 2018, 20:08
Alina Bica: Nu mă ascund, voi vorbi

„Nu sunt fugită, nu sunt dispărută, nu mă ascund. Nu sunt supusă niciunei măsuri judiciare preventive. Autoritățile din România – și aici mă refer și la instanța de judecată – știu unde mă aflu. Decoamdată, vă pot confirma problemele medicale grave care fac imposibilă deplasarea mea, nu și cauza lor.

Ele sunt confirmate și probate cu documente medicale traduse și autentificate și cu fotografii. Apărătorul meu le-a depus la dosar. Deci nu mă sustrag înfăpturii actului de justiție. Sunt reprezentată la termenele de judecată. Participarea fizică la proces e un drept al inculpatului, nu o obligație. Nu împiedică absența mea desfășurarea sentințelor de judecată. La termenul din martie, voi depune toate probele pe care mă bazez în instanță.

Nu sunt încă pregătită să spun tot ce mi s-a întâmplat, aveți un pic de răbdare. Dar voi vorbi. Vă asigur…”, a declarat Alina Bica pentru România TV.

Citeşte şi:  Avocat Maria Vasii: Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, victima unui accident rutier înscenat înainte de a ajunge în Costa Rica

Fosta şefă antimafia ar fi fost victima unui atentat. Totul s-ar fi întâmplat la Londra. Afirmaţia a fost făcută la România TV, de avocata Maria Vasii. Aceasta spune că înainte de a ajunge în Costa Rica Alina Bica ar fi fost victima unui aşa zis accident rutier care ar fi semănat cu un atentat la adresa ei.