Alina Borcea nu poate să scape de Cristi Borcea. A încercat diverse metode, nu i-a reuşit FOTO

Chiar dacă divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea a fost pronunțat în urmă cu mult timp, pare-se, timișoreanca încă nutrește sentimente de-a dreptul intense pentru fostul acționar dinamovist.

29 sept. 2017, 07:29

Iar dovada cea mai clară a acestui lucru poate fi văzută chiar pe brațul Alinei, scrie spynews.ro. Pentru că, dacă în perioada divorțului ar fi făcut orice pentru a „scăpa” de urmele iubirii pe care i-a purtat-o lui Borcea, acum timișoreanca pare să le poarte cu mândrie. Mai exact, după ce a căutat tot felul de esteticieni pentru a-i îndepărta tatuajele pe care le-a făcut pentru fostul ei soț, Alina s-a răzgândit brusc, iar acum se afișează cu respectivele desene cu fiecare ocazie.

Citeşte şi Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea îl umplu pe Cristi Borcea de bani în puşcărie

Astfel, vara aceasta, în perioada în care a fost în România, la Timișoara, Alina nu a scăpat ocazia de a se fotografia în compania familiei sale. Și, fiind cald afară se vedea, clar, că tatuajul de pe braț, în care este scris numele fostului ei soț, este tot acolo.

Un divorț dificil

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea.

Citeşte şi Alina Vidican se întoarce fericită la Miami. Ce a obţinut de la Cristi Borcea, fără ştirea Valentinei Pelinel

După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.