AMĂNUNTE HALUCINANTE, la trei ani de la divorţ. Vezi ce s-a întâmplat cu Monica atunci când a cerut copilul

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor parea intruchiparea perfecta a basmului Cenusaresei. Din păcate, la cinci ani de la nunta, cei doi si-au spus “adio”. Acum ies la iveala detalii halucinante!

27 aug. 2014, 17:01
AMĂNUNTE HALUCINANTE, la trei ani de la divorţ. Vezi ce s-a întâmplat cu Monica atunci când a cerut copilul

La începutul anului trecut, Monica Gabor a făcut un gest care i-a lăsat mască pe mulţi: a renunţat să mai lupte pentru fiica ei, cedându-i astfel custodia fostului soţ, Irinel Columbeanu. Consecinţele nu au întârziat însă să se facă simţite. Petrecând 99% din timp cu tatăl, fetiţa s-a ataşat mai mult de el, iar de mamă, care e stabilită peste Ocean, s-a îndepărtat. Acum, micuţa refuză să meargă până în America pentru a o vedea pe cea care i-a dat viaţă.

Potrivit cancan.ro, acum, la mai bine de trei ani de atunci, ies la iveala amanunte halucinante din „lupta” pentru micuta Irina. Tatal vedetei il acuza pe milionarul de la Izvorani ca folosea forta pentru a o indeparta pe Monica de nepoata lui. Acesta le-a povestit apropiatilor ca fata lui a fost bruscata de mai multe ori de bodyguarzii lui Irinel si ca avea chiar si vanatai in urma vizitelor la resedinta acestuia.

Citeşte şi: Monica Gabor se crede o „COMOARĂ NAŢIONALĂ”. Nu o să-ţi vină să crezi ce a scris pe blog FOTO

Puternica legătură ce se creează între o mamă şi fiica ei s-a destrămat oarecum când fosta doamnă Columbeanu s-a mutat în America. Iar prăpastia s-a adâncit la începutul anului trecut, când Monica a renunţat la lupta în instanţă pentru custodia micuţei, care a rămas astfel în grija exclusivă a lui Irinel. Atunci, Monica şi-a justificat decizia prin dorinţa de a o scuti pe Irina de stresul emoţional pe care-l implică procesele îndelungate, scrie libertatea.ro.

„Am decis împreună cu tatăl ei să o protejăm de acest amalgam de termene la tribunal, intervale legale, avocaţi, citaţii, anchete sociale şi, nu în ultimul rând, imensa presiune mediatică. Sunt implicată atât emoţional, cât şi financiar în creşterea şi educarea fetiţei noastre. Ce contează cu adevărat este relaţia mamă-fiică, faptul că ea e conştientă cât de mult o iubesc şi, repet, nu voi renunţa la ea niciodată. Irina şi-a manifestat dorinţa de a veni în SUA în repetate rânduri. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie, cât şi fiicei noastre, că-i va permite să vină să mă viziteze, în funcţie de vacanţele şcolare. Aşadar, Iri mi-a dat cuvântul şi cred că este de bună-credinţă”, spunea Monica Gabor.

Citeşte şi Monica Gabor, MESAJ SFÂŞIETOR PENTRU IRINUCA, de Ziua Internaţională a Copilului

Cu toate acestea, Irinuca n-a mai fost în SUA de la divorţ. Deşi Monica Gabor susţine că Irinel este vinovat pentru că Irina n-a mai fost în vizită la ea în SUA, fiindcă refuză să semneze procura necesară scoaterii minorei din ţară, omul de afaceri are o altă variantă.

El i-a destăinuit unui cunoscut că i-ar da oricând voie Irinei să meargă să-şi vadă mama, dar copila nu vrea să facă asta. Contactat de Libertatea, Irinel Columbeanu a declarat că „totul depinde de Irina”, confirmând, practic, această variantă.

Potrivit pronunţării definitive a instanţei judecătoreşti, Monica Gabor are dreptul să petreacă o lună întreagă alături de Irinuca, în perioada verii, cu posibilitatea luării minorei la domiciliul său, oriunde ar fi acesta, inclusiv în străinătate. În acest ultim caz, are nevoie însă de acordul tatălui.

Citeşte şi Dezvăluiri de senzaţie despre Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor: Chinezul are copii şi soţie