Ameninţări cu arma în plină stradă. Un tânăr de 32 de ani, prins în trafic cu elemente de muniţie

Un tânăr de 32 de ani, din Galaţi, care a ameninţat un bărbat că îl va împuşca, este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a fost prins în trafic, în flagrant, cu mai multe proiectile metalice destinate folosirii ca muniţie pentru un pistol cu aer comprimat, iar la domiciliul său, în urma unor percheziţii, s-au găsit două pistoale.

24 mai 2018, 12:56
Ameninţări cu arma în plină stradă. Un tânăr de 32 de ani, prins în trafic cu elemente de muniţie

Tânărul, care ameninţase că va împuşca un bărbat, a fost depistat şi intreceptat în trafic de poliţişti, miercuri, în timp ce conducea autoturismul personal, pe strada Tecuci, din municipiul Galaţi, porivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Asupra tânărului, într-o borsetă, au fost găsite mai multe proiectile metalice, destinate folosirii ca muniţie pentru un pistol cu aer comprimat.

Ulterior, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, emis de Judecătoria Galaţi, iar la locuinţa tânărului au fost găsite două pistoale, respectiv, un pistol neletal cu aer comprimat, marca MAKAROV, calibrul 4,5 mm şi un pistol tip air soft, marca DW, precum şi un recipient cu mai multe bile sferice. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în urma verficărilor efectuate s-a constatat şi faptul că el avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Tânărul are dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.