Amintiri dureroase. Şi-a găsit soţul spânzurat în garaj: „Eu am tăiat frânghia”

În noiembrie de împlinesc 7 ani de când Gary Speed s-a sinucis, spânzurându-se în garajul propriei case, iar văduva fostului fotbalist galez, Louise Speed, nu a depăşit complet momentul.

18 sept. 2018, 08:08
Amintiri dureroase. Şi-a găsit soţul spânzurat în garaj: „Eu am tăiat frânghia”

Povestea tragică a veţii şi morţii lui Gary Speed a fost spusă într-o nouă carte, iar Louise a oferit amănunte teribile din dimineaţa în care a descoperit că soţul ei şi-a pus capăt zilelor.

„Seara dinainte am fost la nişte prieteni. A fost prima oară când le-am permis băieţilor noştri să stea acasă cu nişte prieteni, în timp ce eu şi Gary am ieşit. Simţeam că au ajuns la vârsta la care pot fi lăsaţi singuri.

A doua zi, dimineaţă, totul s-a transformat într-un film horror. Am fost cea care l-a găsit, cea care a trebuit să-l dea jos, să taie frânghia. Din păcate, Ed (unul dintre copii – n.r.) a văzut ceea ce a făcut tatăl său”, şi-a amintit Louis, în cartea „Gary Speed: Unspoken – The Family’s Untold Story”.

Deşi au trecut aproape 7 ani de la tragicul eveniment, Louise Speed spune că îi este greu să-l ierte pe fostul său soţ, care avea 42 de ani când s-a sinucis.

„E ceva pentru care mi-e greu să-l iert pe Gary. Noi am fost cei care au fost nevoiţi să pună lucrurile cap la cap. Ceea ce a făcut a fost grotesc. Toată lumea întreabă de ce a făcut-o, iar eu nu am răspunsuri”, a conchis Louise Speed.