Ana Maria Barnoschi, şedinţă foto incendiară GALERIE FOTO

Ana Maria Barnoschi, asistenta de la Roata Norocului, iese din rândul vedetelor obsedate de diete şi se pune pe îngrăşat. Deşi e năucitor de sexy, vedeta de la Kanal D nu e mulţumită de silueta ei. 

19 feb. 2016, 09:55

Frumoasa de la „Roata norocului” e una dintre puţinele fericite pe care gena moştenită de la mama n-o lasă… să se îngraşe, scrie libertatea.ro. A recunoscut senină că mănâncă orice, oricând, fără se pună un gram pe ea. Ceea ce sigur îi atrage o mulţime de invidii.

Citeşte şi Gafă de proporţii. Fosta asistentă a lui Vârciu, cu ZONA INTIMĂ la vedere FOTO

Însă ea e departe de a se declara fericită: „Mi-aş dori să mă îngraş un pic, aşa că voi merge la sală curând, pentru a mai pune câteva kilograme”.

Marian, iubitul ei, o vede perfectă şi – ne-a dezvăluit Ana – îi dă fără probleme OK-ul să se dezbrace în faţa aparatului foto, ca să pozeze sexy pentru admiratorii ei!

„Marian se mândreşte cu mine! Ne facem zilnic poze, ne place să avem multe amintiri. Şi eu, şi el păstrăm acasă fotografii cu noi doi”, ne-a mărturisit Ana Maria.

Marian, fost pugilist de performanţă, e străin de showbiz şi a intrat în viaţa vedetei TV vara trecută, când, năucit de frumuseţea ei, şi-a făcut curaj şi a abordat-o la o piscină din Bucureşti. Acum, cei doi sunt nedespărţiţi şi au planuri mari.

Citeşte şi Una dintre cele mai sexy vedete de la noi s-a logodit. Vezi cine i-a oferit un inel superb cu diamant

„Ne dorim să ne mutăm împreună, la curte. Este visul nostru. Deocamdată, nu stăm în aceeaşi casă, dar cea mai mare parte a timpului o petrecem împreună”, ne-a mărturisit ea.

Între timp, Ana Maria, care în urmă cu o săptămână a împlinit 24 de ani, a primit şi un inel de la Marian, dar jură că nu e cel de logodnă: „Este un cadou, o promisiune, dar nu o cerere în căsătorie. Nu încă”.