Ana Maria Ferentz, ATAC la Marcel Toader: „Ia zece milioane la fiecare apariţie ca să aibă din ce să trăiască”

Anamaria Ferentz nu are linişte de când a păşit pe plaiuri mioritce. Deşi plănuise o vacanţă relaxantă alături de familie şi prieteni, cântăreaţa a ajuns să fie pionul principal într-un scandal monstru cu fostul ei soţ, Marcel Toader.

25 apr. 2014, 12:03
Ana Maria Ferentz, ATAC la Marcel Toader: „Ia zece milioane la fiecare apariţie ca să aibă din ce să trăiască”

Revenită din America de numai două săptămâni, Ana Maria Ferentz este în plin scandal cu fostul ei soţ, Marcel Toader, scrie spynews.ro.

Deşi au divorţat în urmă cu mulţi ani, se pare că cei doi nu au îngropat nici acum securea războiului. Mai mult decât atât, niciunul dintre ei nu pierde ocazia de a-şi spune propria variantă în ceea ce priveşte relaţia şi căsnicia pe care au avut-o.

Citeşte şi Noua cucerire a lui Marcel Toader. Uite cum s-au pozat, acoperiţi doar de un prosop FOTO

După ce omul de afaceri i-a adresat cuvinte defăimătoare în cadrul unei emisiuni de televiziune, Ana Maria Ferentz s-a făcut foc şi pară de supărare şi s-a confesat prietenilor, mărturisindu-le că omul de afaceri nu vrea decât să facă bani din imaginea ei.

Citeşte şi Vedete care au făcut averi după ce şi-au spălat rufele în public

„Se duce la emisiuni pentru bani, să aibă cu ce să-şi plătească întreţinerea. Îşi face imagine pe spatele meu!!! Primeşte zece milioane la fiecare apariţie ca să aibă din ce să trăiască. Şi când eram căsătoriţi tot pe banii mei stătea, nu a fost în stare să facă nimic toată viaţa, doar să cheltuiască banii altora”, le-a povestit Ana Maria Ferentz prietenilor.