Anamaria Prodan a pus ochii pe un apartament în Trump Tower. Vezi cât costă locuinţa de lux

Anamaria Prodan vrea să cumpere un pentahouse în celebra clădire Trump Tower, pe care apoi să îl închirieze. De altfel, Anamaria Prodan deţine 11 case în cartierul Summerlin, unul dintre cele mai scumpe din zonă. Pe zece dintre ele, le inchiriază de ani de zile cu 10.000 de dolari pe lună, iar pe ultima, a cumpărat-o şi a transformat-o în reşedinţa personală.

15 mai 2016, 06:53

Anamaria Prodan intentioneaza sa isi cumpere un super apartament in celebra cladire Trump Tower din Vegas. Vedeta a pus ochii pe o locuinta de fite, in valoare de un milion de dolari, pe care, apoi, vrea sa o inchirieze pe o suma frumusica, pentru a-si recupera investitia.

Anamaria detine 11 case in cartierul Summerlin, unul dintre cele mai scumpe din zona. Pe zece dintre ele, le inchiriaza de ani de zile cu 10.000 de dolari pe luna, iar pe ultima, a  cumparat-o si a transformat-o intr-o resedinta personala. Acum insa, are alte ganduri.

Prodanca s-a gandit imediat si cum sa isi recupereze investitia. Astfel, daca o cumpara, Ana vrea sa o inchirieze, cu 3000 de euro lunar, si, incet, incet, sa amortizeze cheltuielile. Totusi, Reghe nu prea pare a fi de acord cu business-ul sotiei, pe care il considera costisitor, asa ca, deocamdata, achizitionarea locuintei ramane doar la stadiu de intentie”,conform Wowbiz.