Anamaria Prodan, BOLNAVĂ GRAV. Ce se întamplă cu SEXY-IMPRESARA

Anamaria Prodan are mari probleme de sănătate: este foarte bolnavă şi abia se mai poate ridica din pat, din cauza unei raceli extrem de puternice.

06 ian. 2017, 06:35
Anamaria Prodan, BOLNAVĂ GRAV. Ce se întamplă cu SEXY-IMPRESARA

Anamaria Prodan se lupta cu o gripa care ii da o stare generala foarte proasta. Sotia lui Laurentiu Reghecampf a racit in cele cateva zile petrecute de Revelion la Predeal.

Anamaria Prodan, APARIŢIE INCENDIARĂ de ziua ei. INVITAŢII au rămas mască FOTO

Sotii Reghecampf au fost in seara de Revelion la un club de fite din statiune si s-au distrat de minune, impreuna cu Andreea Tonciu, dar si cu alti fini pe care ei i-au cununat recet. Dupa Anul Nou insa, a venit dezastrul.

„Ana a stat mult pe partie si, din cauza frigului, a racit rau de tot. A avut febra mare si a plecat acasa, abia de se mai tinea pe picioare. Apoi, a cazut la pat si problemele s-au accentuat. Acum, are o stare generala proasta, a slabit si medicamentele inca nu si-au facut efectul Nici macar nu a iesit din vila ei de trei zile! Culmea, si copiii sai au racit, dar se pare ca lor le este mai bine, chiar au si luat avionul spre SUA”, au dezvaluit persoane apropiate sexy-impresarei pentru WOWbiz.ro.