Anamaria Prodan, internată de URGENŢĂ. Primul DIAGNOSTIC al medicilor este ÎNGRIJORĂTOR

Anamaria Prodan a ajuns, joi, la spital după ce i s-a făcut rău la filmarile emisiunii pe care o moderează. Vineri, medicii au ajuns la primele concluzii, după mai multe investigaţii.

06 iul. 2018, 06:07
Anamaria Prodan, internată de URGENŢĂ. Primul DIAGNOSTIC al medicilor este ÎNGRIJORĂTOR

Anamaria Prodan se afla intr-o localitate langa Calarasi si se pregatea sa inregistreze unul dintre episoadele show-ului.

„Dupa ce a stat doua ore in masina cu telefonul in mana, a coborat si a mers direct catre producatorul emisiunii. Au discutat pret de cateva secunde si apoi impresara  a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palida si fara vlaga, ea a plecat in tromba direct la Spitalul Floreasca, la Urgenta. Totul dupa ce, dimineata, se simtea bine”, au dezvaluit persoane de la fata locului pentru WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan, GEST IMPRESIONANT la mormântul mamei sale. Ce s-a întâmplat la CIMITIR

Dupa cateva ore de investigatii, apropiatii vedetei au dezvaluit ca ea a depasit starea critica, insa doctorii nu au pus un diagnostic clar: „Durerile de cap s-au accentuat in ultima perioda, astfel ca imediat ce a ajuns la clinica, Ana a fost trimisa la investigatii. I s-a facut un consult amanuntit, o encefalograma, dar si un EKG pentru a vedea daca are probleme si cu inima sau cu tensiunea. In urma primelor rezultate, i s-a prescris un tratament medicamentos, dar si o perioada de repaus total de la activitatile profesionale. Nu putem spune cu exactitate ce se intampla cu impresara, cert este ca diagnosticul este unul incert si ea ar trebui sa respecte indicatiile doctorului”.