Anamaria Prodan, mesaj FABULOS pentru Laurenţiu Reghecampf la ANIVERSARE

Laurenţiu Reghecampf a împlinit, luni, 41 de ani, iar soţia lui, Anamaria prodan, a postat un mesaj extrem de emoţionant pe Facebook.

19 sept. 2016, 14:35
Anamaria Prodan, mesaj FABULOS pentru Laurenţiu Reghecampf la ANIVERSARE

Anamaria Prodan a tinut sa ii spuna „La multi ani!”, dar si sa ii multumeasca pentru iubirea pe care i-a poarta de foarte multa vreme.

Anamaria Prodan, dezvăluiri fără precedent. Schema prin care câştigă bani de la Gigi Becali

„Cand eram mica mi s-a spus ca nimeni nu e perfect. Am crescut si m-am temut ca cei de la care am invatat asta au dreptate. Valul uman de care ma loveam in fiecare zi parea sa confirme spectaculos regula. Apoi l-am intalnit pe el. Si dintr-o data, totul s-a schimbat. N-aveau dreptate, pentru ca perfectiunea exista. Are ochi albastri, parul blond, esenta de campion si privire de print. Deodata lumea mea s-a schimbat, iar viata a capatat cu adevarat sens. Orice regret pe care il aveam pana atunci, mi-a fost anulat aproape instantaneu. Pentru ca fiecare lucru pe care l-am facut in viata, fiecare detaliu, fiecare alegere, fiecare pas, fiecare miscare gresita, fiecare miscare reusita… toate… totul… m-au condus catre el.

Si pentru ca exista, perfectiunea trebuie aniversata. De regula intim, in fiecare zi. Uneori public, la ocazii speciale… De la distanta, stiti cu totii ca e un profesionist aparte, un antrenor urias, cu personalitate, cu rezultate si caracter. A fost un mare fotbalist, a devenit rapid un mare antrenor si face pasi siguri si precisi catre istoria fotbalului romanesc. Este un tata minunat, un sot iubitor si un model demn de urmat. O sa va explic insa ceea ce nu stiti si… poate … uneori… nu stie nici el… Ma simt cea mai norocoasa femeie de pe pamant pentru ca:

Tu esti cel care ma incurajeaza intotdeauna primul si nu ma critica niciodata
Tu esti sprijinul meu de zi cu zi
Tu esti cel care, prin puterea, afectiunea si determinarea ta, m-ai ajutat sa evoluez si sa ma autodepasesc
Tu esti cel care, prin calmul tau cuceritor, imi gestionezi mereu furia de copil rebel

…and I love you beyond limits!

La multi ani, Laur!”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.