Anamaria Prodan, primele poze după operaţia de scoatere a silicoanelor. Ce mesaj le transmite fanilor

Anamaria Prodan se află în Turcia, ea suferind marţi, la Istanbul, o intervenţie chirurgicală de scoatere a silicoanelor. În prezent, soţia lui Laurenţiu Reghecampf se află internată în spital, de unde a pus pe Facebook două poze, însoţite de un mesaj.

07 oct. 2015, 10:34

Mă simt foarte bine, mi-am scos protezele datorită faptului ca am avut în familie caz de cancer la sân şi datorită faptului că în urma unui control am descoperit un nodul. Am discutat cu profesorul Murat căruia i-am explicat că am hernie de disc şi că durerile de spate sunt foarte mari. Împreună am hotărât ca este foarte bine să-mi scot protezele.

Citeşte şi Anamaria Prodan îşi scoate silicoanele. Decizia este oficială, motivele sunt îngrijorătoare

Nu am cancer, cum se vehiculează, nu am absolut nimic. Dacă ai protezeze NU înseamnă că faci cancer. Am avut 15 ani proteze şi nu am păţit absolut nimic. Decizia am luat-o, repet. cu profesor dr. Murat Topalan şi cu soţul meu, pentru motivele mai sus menţionate. Dacă pe viitor o să-mi doresc alt implant, nimic nu mă opreşte! Vă mulţumesc din suflet pentru sutele de mesaje! LOVE U!!!”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook, la scurt timp după ce a ieşit din operaţie.

Miercuri, ea a revenit cu un nou mesaj pe Facebook, spunând: „Bună dimineaţă dragilor! Sunt bine şi va mulţumesc pentru mesajele de încurajare!să aveţi o zi minunată!„.