ANAMARIA PRODAN, propusă la şefia LPF. Cine sunt CONTRACANDIDAŢII

Dumitru Dragomir a vorbit despre viitoarele alegeri de la LPF și FRF și propune nume surpriză pentru postul pe care l-a ocupat timp de 18 ani.

24 mart. 2017, 14:17
ANAMARIA PRODAN, propusă la şefia LPF. Cine sunt CONTRACANDIDAŢII

Dumitru Dragomir crede că este cazul unei schimbări la ambele foruri.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri de CULISE. Cine l-a dat afară de la LPF

„Răzvan Burleanu mai prinde un mandat doar dacă-l pun din nou ăștia de la Serviciile Secrete. Gică Popescu ar trebui să fie președintele FRF. Sau Hagi să preia totul, să conducă totul, pentru că a dovedit că poate. La LPF sunt mai mulți. Ar fi Dinu Vamă, Marius Stan, Anamaria Prodan sau Florin Prunea. Sunt mulți acolo care se bat pe post”, a spus fostul președinte de la LPF.

Dumitru Dragomir vrea o schimbare şi la echipa naţională: „Categoric plecăm cu șansa a doua cu Danemarca. Și dacă vom câstiga cu danezii, sunt șanse foarte mici. Dar dacă pierdem, s-a terminat totul.  Dacă ratăm calificarea, n-ar trebui să continuăm cu neamțul. Să facă bine să-l aducă înapoi pe Pițurcă. Acum e fară contract și măcar doi-trei ani, cât timp e mai e lucid. Dacă nu, pe Lucescu, dacă termină cu rușii. Sa aducă unul care se pricepe, pentru că văd că pe Hagi nu vor să-l aducă. El ar fi cel mai potrivit, a revitalizat fotbalul românesc”.