Anamaria Prodan, vizită DE URGENŢĂ la medicii din Turcia

Anamaria Prodan a mers, zilele trecute, la Istanbul, pentru o vizită la spitalul unde a fost supusă unei operaţii la sâni acum câteva luni.

19 ian. 2016, 08:47
Anamaria Prodan, vizită DE URGENŢĂ la medicii din Turcia

Anamaria Prodan si-a scos silicoanele in Turcia, pe motiv ca avea mari dureri de spate, dar si din cauza unor noduli care ar fi putut sa devina un pericol real.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, aroganţă MAXIMĂ. Imaginile care AU UIMIT pe toată lumea FOTO

Pentru linistea ei, Anamaria Prodan s-a programat la cateva analize la sani, pe care cadrele medicale i le-au facut de urgenta, intrucat femeia nu avea mult timp la dispozitie.

„La finele saptamanii trecute, Prodanca a plecat in Turcia pentru a rezolva transferul lui Bourceanu la Steaua, dar si pentru a vedea in ce stadiu se afla dupa operatia estetica de eliminare a implanturilor. In urma investigatiilor si consultului, s-a dovedit ca nu mai are nici macar o problema, totul este in regula, iar micile dureri pe care le mai are in sezonul rece sunt in parametri normali. Abia dupa sase luni, va fi ca noua. Deocamdata, este foarte multumita si spera sa nu mai ajunga niciodata la cutit”, au spus apropiatele Anamariei prodan pentru WOWbiz.ro.