Anca Badiu, la un pas de SINUCIDERE. Artista trăieşte un COŞMAR de când s-a îngrăşat

Anca Badiu trăieşte o viaţă de coşmar din cauza kilogramelor în plus. După ce s-a îngrăşat peste 30 de kilograme în urma unui tratament cu cortizon, fosta membră a trupei Class a fost uitată de prieteni. Disperată, ea face tot posibilul ca fiecare ieşire în public să fie cât mai scurtă cu putinţă.

27 oct. 2014, 07:34
Anca Badiu, la un pas de SINUCIDERE. Artista trăieşte un COŞMAR de când s-a îngrăşat

Anca Badiu a pierdut de 6 ani lupta cu kilogramele, iar viaţa a devenit un chin. Artista mărturiseşte că s-a gândit în nenumărate rânduri la sinucidere. A căutat însă salvarea la psiholog, iar acesta a făcut-o să privească viaţa cu alţi ochi, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Anca Badiu are mari PROBLEME de SĂNĂTATE: „Mă retrag departe de muzică. Am nevoie de linişte”

S-au făcut tot felul de glume la adresa mea că vai, nu poţi să ai niciun prieten, acum că cine se mai uită la mine că m-am îngrăşat. Stai puţin, în primul rând, cei care scriu aşa ceva dau în… cred că jumătate din populaţie şi în femeile care sunt plinuţe, da!?„, a spus Anca Badiu.

Chiar dacă a reuşit să se împace cu felul în care arată, Anca face tot posibilul să treacă neobservată când iese din casă, iar plimbările sunt cât mai scurte.

Mi s-a întâmplat o dată să cad pe scări, din cauza faptului că eram atât de speriată. Când ieşeam din casă îmi puneam ochelarii de pe scară ca să nu mă recunoască paparazzi şi am luat o căzătură. Zic, ia uite ce am ajuns!„, spune artista.

Părăsită de prieteni şi de colegii de trupă, Anca şi-a revărsat toată atenţia asupra căţeluşei Bijou, pe care o adoră. Şi, pentru că nu-şi mai găseşte locul în jungla oraşului, ea şi-a pus în gând să se mute într-un orăşel de munte şi să pună pe picioare o fermă.

Citeşte şi Dramă IMENSĂ pentru Anca Badiu. „Vreau să scap de SÂNII ĂŞTIA!”