Anca Pandrea, cu tort şi şampanie la mormântul lui Iurie Darie de ziua ei

Aniversare cu lacrimi pentru Anca Pandrea. Văduva lui Iurie Darie şi-a serbat cei 70 de ani la mormântul regretatului actor, unde a dus tort şi şampanie. Năpădită de amintiri, Anca Pandrea spune că vorbeşte şi acum cu dragul ei "Iura", care încă îi dă sfaturi din lumea de dincolo.

18 feb. 2016, 12:13
Anca Pandrea, cu tort şi şampanie la mormântul lui Iurie Darie de ziua ei

În ziua în care a împlinit 70 de ani, Anca Pandrea nu a putut sta departe de dragostea vieţii ei. Ea a mers cu tort şi şampanie la mormântul lui Iurie Darie, cu care vorbeşte şi acum.

Îl simt, mă ceartă că aia nu e bine, că aia n-am făcut-o, ceea ce nu făcea până acum. Cât eram împreună niciodată nu m-a certat sau să spună nu, Anca„, a declarat actriţa pentru ziarulring.ro.

La 3 ani şi jumătate de la moartea soţului, singurul lucru care o face pe Anca Pandrea să meargă mai departe e speranţa că, într-o altă lume, îl va revedea pe Iura.

Eu cu Iura n-o să mă despart nici dincolo, chiar dacă Lidia Fecioru (n.r. – parapsiholog) a spus la un moment dat a spus „s-ar putea pe lumea ailaltă să nu vă întâlniţi”. Eu nu cred. Atunci mă reîncarnez şi eu şi-l bat de când e copil„, a mai spus Anca Pandrea.

Actor excepţional din generația de aur, Iurie Darie a murit în 2012, la vârsta de 83 de ani.