Anchetă redeschisă după 12 ani de la dispariţia BIZARĂ a unei femei. Cadavrul, căutat cu detectorul de metale

La Săpânţa, în judeţul Maramureş, s-a redeschis un dosar vechi de 12 ani privind dispariţia unei femei. Criminaliştii au informaţii noi, care spun că femeia ar fi fost ucisă de iubitul ei, şi au cerut să se facă săpături în casa şi curtea bărbatului.

04 aug. 2015, 07:50
Anchetă redeschisă după 12 ani de la dispariţia BIZARĂ a unei femei. Cadavrul, căutat cu detectorul de metale

Criminaliştii maramureşeni încearcă să dezlege misterul unei crime comise în urmă cu 12 ani. Atunci, o femeie de 40 de ani din localitatea Săpânţa a dispărut fără urmă. Tot de atunci s-a aşternut praful pe dosar, deşi anchetatorii aveau un suspect: pe iubitul femeii.

Cum n-au găsit probe, au abandonat pista, însă acum au primit noi informaţii despre dispariţia dubioasă. Se pare că femeia ar fi fost tranşată, iar apoi bucăţile ar fi fost îngropate în mai multe locuri.

Citeşte şi Doi poliţişti din Maramureş, răniţi la o percheziţie. Un cazan de pălincă le-a explodat în faţă VIDEO

La peste un deceniu de la dispariţia femeii, gospodăria fostului ei iubit s-a umplut de poliţişti şi procurori care s-au apucat de săpat în casă şi în curte. Anchetatorii au găsit mai multe obiecte de îmbrăcăminte îngropate în curte, iar în beci au descoperit mai multe oase, dar şi un fragment costal.

Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală pentru analize multiple, inclusiv ADN.