ANCHETĂ de proporţii în Brăila. O femeie, acuzată că a snopit-o în bătaie pe mama sa de 90 de ani VIDEO

O anchetă de amploare a fost declanşată la Brăila după ce pe Facebook au apărut câteva poze cu o bătrână snopită în bătaie. Victima are 90 de ani, iar fiica ei este cea acuzată că ar fi lovit-o brutal.

04 oct. 2016, 14:23
ANCHETĂ de proporţii în Brăila. O femeie, acuzată că a snopit-o în bătaie pe mama sa de 90 de ani VIDEO

Fotografiile au fost făcute publice chiar de unul din nepoţii femeii, venit în vacanţă din străinătate. A mers să o viziteze pe bunica Vasilica, când a găsit-o cu ochii vineţi şi corpul tumefiat, potrivit stirileprotv.ro.

Am găsit-o în situaţia în care era, a zis că a căzut, cum a învăţat-o. Îi e frică de ea, nu poate să zică „m-a bătut ea” că eu plec şi tot cu ea rămâne. Eu am vrut să o iau la mine. Când a vrut să meargă la mine nu a lăsat-o ea. Ia spus că de aici nu pleci decât cu picioarele în faţă„, a spus Florin Rotaru, nepotul bătrânei bătute.

Femeia locuieşte cu fiica ei care i-a pus şi o condiţie: să-i cedeze întreaga avere.

Vecinii spun că imediat ce fiica victimei s-a văzut proprietară, au început şi bătăile. Ba mai mult, bătrâna nu este lăsată să iasă din casă zile în şir pentru ca nu cumva vecinii să o vadă plină de vânătăi şi să sune la poliţie.

A venit nepot-su că a auzit ce s-a întâmplat şi a venit la ea să-i aducă de mâncare şi să o vadă, dar porţile erau încuiate cu lacăt şi cu lanţ şi n-a putut să intre la ea. Striga biata bătrână: Săriţi că mă omoară, săriţi că mă omoară„, a spus o vecină.

Nici poliţiştii nu au putut să treacă de porţile închise.

Există o sesizare la noi. Este autosesizarea poliţiei. Am prezentat-o la medicina legală, dar n-am primit niciun răspuns„, au declarat reprezentanţii poliţiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru violenţe în familie. Dacă va fi găsită vinovată, fiica bătrânei riscă să ajungă după gratii.

Citeşte şi Fetiţă de 4 ani, bătută de educatoare din cauza unui desen. Copilul a fost găsit plin de sânge, cu răni pe faţă şi urechi