ANCHETĂ la Spitalul de Urgenţă din Slobozia, după ce o FETIŢĂ de patru luni A MURIT în lift

Anchetă de amploare după ce o fetiţă de 4 luni din Ialomiţa a murit în liftul spitalului. Copilul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Slobozia în stare gravă. Pentru că nu exista medic pediatru, ea a fost transferată către Secţia de pediatrie. Pentru Daria a fost un drum prea lung, iar copila a sfârşit în lift, chiar în braţele mamei. Părinţii îi acuză acum pe medici de neglijenţă.

RomaniaTV.net
10 sept. 2014, 06:05
ANCHETĂ la Spitalul de Urgenţă din Slobozia, după ce o FETIŢĂ de patru luni A MURIT în lift

Fetiţa, în vârstă de numai 4 luni, se simţea rău şi vomita des, informează România TV. Părinţii au decis să cheme o ambulanţă şi să meargă la Spitalul de Urgenţă din Slobozia. Tatăl susţine că micuţa ar fi putut fi salvată dacă medicii ar fi îngrijit-o corespunzător.

Citeşte şi SCANDAL într-un spital din Vrancea: Medicii şi asistentele, bătuţi şi ameninţaţi cu incendierea VIDEO

„În salvare radea, totul era bine. Cand a ajuns aici a varsat. Cand a venit asistenta a spus ca varsa ca mananca lacom si prinde aer si cand am ajuns aici s-a schimbat situatia. Şi aici mi-a spus ca are pneumonie, avea plamanii invadati de sange”, a spus Tiberiu Ciocan, tatăl fetiţei.

Citeşte şi DRAMA unei vedete: Nu ştie dacă îşi va putea vedea fetiţa de ziua ei

Managerul spitalului acuză la rândul lui lipsa de medici cu care se confruntă de ani buni unitatea sanitară. Numai la secţia de pediatrie ar mai fi nevoie de încă 6 specialişti. „De ce nu avem medici? Pentru ca asta este sistemul. Trebuie sa gasim minim 4 medici. Eu nu pot sa gasesc medic in spital de pediatrie si stiti foarte bine ca sunt 3 dintre care unu are 72 de ani”, a declarat Adrian Berbece, manager Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. 

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de moartea micuţei. Si la nivelul spitalului a fost demarată o anchetă internă.