Anchetă ITM Maramureş după ce un angajat a căzut de pe acoperişul unei hale metalice şi a murit

Un bărbat de 57 de ani care efectua lucrări pe acoperişul unei hale metalice din Baia Mare a murit, vineri, după ce a căzut de la o înălţime de 9 metri, ITM Maramureş deschizând o anchetă în acest caz pentru accident de muncă.

07 iul. 2017, 08:18
Anchetă ITM Maramureş după ce un angajat a căzut de pe acoperişul unei hale metalice şi a murit

Purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş, Mircea Onea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii instituţiei efectueză o cercetare completă a incidentului.

„ITM Maramureş a declanşat o anchetă în cazul unui accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat de 57 de ani. Acesta executa, vineri, împreună cu alţi muncitori, lucrări la montarea unui acoperiş metalic pe o hală metalică aflată în construcţie, situată pe o stradă din Baia Mare. Bărbatul respectiv a căzut printr-un gol unde urma să fie instalat un luminator de la o înălţime de 9 metri pe pardoseala din beton, iar în urma căzăturii a decedat. Inspectorii ITM efectuează o cercetare completă a acestui incident”, a spus Onea.

Potrivit acestuia, bărbatul decedat era angajat al unei firme care se ocupă cu construcţii montaj.

Citeşte şi Firmă amendată cu 48.000 de lei după ce un tânăr care muncea ilegal a murit în urma prăbuşirii malurilor unui puţ