Andreea Bălan s-a hotărât cum o va chema pe fetiţa ei. Vezi ce nume a ales şi cine a dat-o de gol

Andreea Bălan se pare că a ales numele fetiţei ei. Prietena ei, Alina Puşcaş, a dat-o de gol.

08 sept. 2016, 19:16
Andreea Bălan s-a hotărât cum o va chema pe fetiţa ei. Vezi ce nume a ales şi cine a dat-o de gol

Andreea Bălan, însărcinată în opt luni, aşteaptă cu mare nerăbdare momentul în care o va aduce pe lume pe fetiţa ei. Întrebată ce nume va avea fetiţa ei, cântăreaţa a mărturisit că va avea două nume, unul de sfant si unul exotic, însă nu a spus exact numele dorit.

Invitata la un post de televiziune, Alina Puscas s-a dat de gol si a dezvaluit numele ales de Andreea Balan pentru fetita ei.
„Nu m-am mai întâlnit cu Andreea de o saptămana, dar stiam că se hotarase de vreo luna asupra numelui… spunea ca pe bebelusa ei o va chema Ela!”, a spus Alina Puscas, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Bălan a mers până acum de nenumărate ori la cumpărături, în căutare de lucruri pentru copil, dar nu a uitat nici de pachetul de recoltat celule stem.

„Încă puţin şi o sa am parte de multă iubire de la bebeluşa mea pe care o aştept cu nerăbdare! Până atunci mă informez, îi cumpăr lucruşoare şi bineînţeles, îmi pregătesc bagajul pentru naştere. Am pus la loc sigur pachetul de recoltare celule stem”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook.

Andreea Bălan, probleme cu SARCINA. Ce i-au transmis MEDICII

Celulele stem se utilizează în prezent în tratamentul a mai mult de 70 de afecţiuni severe, acute sau cronice, proprietățile lor specifice conferindu-le un potențial uriaș în tratarea bolilor. Transplantul de celule stem autolog (pentru aceeași persoană) este indicat pentru cazurile în care boala nu este de natură genetică (ereditară), iar transplantul alogen (pentru o persoana diferită față de cea de la care s-a făcut prelevarea) este indicat atât pentru bolile moștenite, cât și pentru celelalte tipuri de boli.

Dintre bolile tratabile cu celule stem fac parte următoarele categorii: leucemii acute și cronice, sindroame mielodisplazice, limfoame, hemoglobinopatii, anemii, anomalii plachetare ereditare, boli mieloproliferative, boli congenitale ale sistemului imun, boli fagocitare, boli congenitale metabolice etc. În țara noastră există mai multe centre de recoltare a acestor celule, procedeul fiind complet nedureros atât pentru mamă, cât şi pentru copil.