Andreea Bălan, decizii de ultim moment înainte de naştere. Ce nume va purta fetiţa ei

Andreea Bălan, însărcinată în opt luni, și-a luat pauză de la concerte și a decis să nu mai urce pe scenă, sfătuită și de medicul ei. Cu toate acestea, nu intră de tot în concediu, căci continuă filmările la "Te cunosc de undeva."

02 sept. 2016, 10:20
Andreea Bălan, decizii de ultim moment înainte de naştere. Ce nume va purta fetiţa ei

Andreea Bălan s-a gândit mult, dar a decis să nască prin cezariană, pentru a nu fi luată prin surprindere la filmări. Andreea a intrat în direct la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars și a dat detalii de ultimă oră despre momentul pe care-l așteaptă cu sufletul la gură. În luna octombrie o să-și strângă fiica în brațe. Cea care-i va fi alături este chiar mama sa, care se mută la începutul lunii viitoare în Capitală, într-un apartament pe care Andreea l-a cumpărat chiar lângă casa sa.

Citeşte şi Andreea Mantea, în lacrimi. Nu a mai putut şi a răbufnit în direct FOTO

„Nu am avut pofte mai deloc. Am mâncat foarte mult pepene. N-am mâncat dulciuri multe și nici fast food, căci acestea nu hrănesc copilul. M-am îngrășat vreo 8 kilograme”, a povestit Andreea.

Cu şase săptămâni înainte de a naşte, Andreea Bălan este pregătită sută la sută pentru marea întâlnire cu fetiţa ei: „Am cumpărat tot, tot, nu mai am nevoie de absolut nimic. Am și colaborat cu anumite firme care mi-au făcut cadou niște obiecte, am și cumpărat unele. Camera fetiței este pregătită. Poate să vină oricând, avem totul gata.

Citeşte şi Începe un nou sezon TE CUNOSC DE UNDEVA. Andreea Bălan, anunţ de ultima oră: Juriul are acum cinci membri

Cred că până la urmă o să aleg cezariana, pentru că aș face operația între filmările de la «Te cunosc de undeva». Dacă mă apucă travaliul în timpul unei filmări, ar fi nasol pentru mine și pentru producție. La nume încă ne gândim. Am o listă scurtă, dar nu zic, poate mă răzgândesc. Vreau un nume românesc și unul străin. O să aibă și numele meu de familie, dar și pe al lui George. Nasc la o clinică privată”, a mai adăugat fosta membră a trupei Andre. Așadar, fiica sa va purta patru nume, iar vedeta vrea să-i ofere posibilitatea să-și aleagă numele de familie atunci când va crește.