Andreea Bălan, probleme cu SARCINA. Ce i-au transmis MEDICII

Andreea Bălan va naşte, peste o lună, primul ei copil. Pentru a se asigura că totul este în regulă, cântăreaţa a ales să anunţe public că va avea un copil de abia în luna a cincea de sarcină.

31 aug. 2016, 09:57
Andreea Bălan, probleme cu SARCINA. Ce i-au transmis MEDICII

Andreea Bălan a trecut prin mai multe momente grele în ultimii ani, în special după despărţirea de Keo. Între timp, cântăreaţa l-a cunoscut pe George Burcea, un tânăr actor cu un viitor promiţător, iar acum cei doi aşteaptă un copil.

Vestea că va fi mamă a fost cea mai frumoasă din viaţa cântăreţei de până acum, după cum chiar ea a mărturisit.

Veşti TRISTE de la Andreea Bălan. „A trebuit să anulăm totul”

În tot acest timp, cântăreaţa a avut concerte în fiecare week-end, acolo unde a dansat şi a cântat în acelaşi ritm nebun ca până acum. De altfel, deşi a intrat în a opta lună de naştere, cântăreaţa mai avea programate concerte şi pentru următoarele concerte. Însă, ea a fost nevoită să le anuleze, după ce medicul a avertizat-o că aceste săptămâni sunt foarte importante pentru dezvoltarea bebeluşului şi că îşi pune serios sarcina în pericol dacă mai face efort, scrie Cancan.

Andreea Bălan a înţeles că nu se poate juca în nici un fel cu viaţa bebeluşui, aşa că îşi va petrece timpul acasă, liniştită.