Andreea Mantea, atac la Bianca Drăguşanu. Ce spun apropiaţii de relaţia cu Slav: Dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor

Andreea Mantea şi Victor Slav formează un cuplu pe platourile de filmare, dar tot mai multe semne duc la oncluzia că lucrurile evoluează către o poveste amoroasă între cei doi.

RomaniaTV.net
30 iun. 2018, 09:33
Andreea Mantea, atac la Bianca Drăguşanu. Ce spun apropiaţii de relaţia cu Slav: Dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor

Andrea Mantea și Victor Slav sunt colegi la emisiunea pe care o moderează la Kanal D. După ce Victor Slav s-a separat de Bianca Drăgușanu, au existat voci că acesta va forma un cuplu cu colega lui de emisiune, Andreea Mantea.

Andreea Mantea ar răbufnit recent, după ce Bianca Drăgușanu a avut o atitudine nepotrivită față de ea și colegul ei de prezentare, Victor Slav. Bruneta focoasă nu a mai ținut cont că toate camerele de filmat erau pe ea și i-a zis tot ce a gândit prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine”. Victor Slav a fost de față când cele două vedete “s-au înțepat”. 

“Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus şi Denisa Despa în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre cei doi.

După ce au început să formeze un cuplu ca prezentatori, Andreea Mantea și Victor Slav au auzit foarte des afirmația potrivit cărora le-ar sta bine împreună și în viața privată. Oficial, până acum două săptămâni, prezentatorul TV era iubitul Biancăi Drăgușanu, însă acum, el e singur, iar fanii și apropiații “îl tot cuplează” cu Andreea Mantea. În cadrul unui interviu, bruneta a mărturisit că ea și colegul său de prezentare nu sunt împreună, nu sunt iubiți.

Scenele în care Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu s-au petrecut în urmă cu ceva timp, după ce s-a aflat că ea va fi noua prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine”. Atunci, fosta iubită a lui Victor Slav a fost invitată în platoul de la “WOWbiz”, însă a fost nemulțumită de prezentarea care i s-a făcut și le-a spus celor doi moderatori că merită ceva mai mult.

“Sunt si eu vedeta Kanal D. Mi s-a parut foarte frumos cum mi-ati facut intrarea, dar totusi, daca suntem acum in familie, si ne permitem, parca mi-as dori o intrare mai WOW, daca tot suntem la WOWbiz. Vreau sa mai intru o data, sa fie mai cu forta. Ca si cum te bucuri ca sunt aici cu adevarat”, le-a spus Bianca Drăgușanu celor doi prezentatori de la “WOWbiz”.

Apoi au urmat scene cu o chitară și un cal. Totuși, înțepăturile din partea prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine” au continuat, iar Andreea Mantea nu a mai suportat.

“Fetele fac parte din noua mea echipă, dar mai multe veti vedea luni, la ora 13.00, aici, la Kanal D. Vă mulțumesc foarte mult. A fost drăguț, dar asta pentru ca doamnele de aici au țipat foarte tare si au aplaudat. Eu as vrea sa mai am o intrare”, a mai spus prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine”.

“Eu știu că el e bărbatu-tău, dar cu mine nu îți merge!”, a reacționat Andreea Mantea, care deja începuse să își piardă răbdarea.

“Auzi, da’ zi-mi si mie. Asa face si acasa? E perioada aia… Rade lumea de noi. Dragi telespectatori, voua v-a placut? Crezi ca face misto de noi? Asa e ea mai pumn de fier si acasa?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Victor Slav.

Prezentatoarea TV a lămurit totuși situația, chiar în direct, în emisiunea pe care o moderează alături de Victor. Cei doi au fost invitați să participe în cadrul unei alte emisiuni, unde de obicei se înscriu cupluri: „Cine-i chefu?”. Chef Foa, moderatorul show-ului, le-a făcut  propunerea, însă Andreea Mantea a reacționat imediat, spulberând orice speculație. „Nu ne băgăm pentru că ar trebui să fim un cuplu. Noi nu putem veni, la noi nu este cazul de un cuplu. Ferească Dumnezeu! Venim să mâncăm, să gustăm, dar nu participăm”, a explicat Andreea.