Andreea Mantea petrece Paştele alături de băieţelul ei

Andreea Mantea a mărturisit faptul că va petrece sărbătorile alături de fiul ei şi nu se abate de la promisiunea. Vedeta s-a pozat alături de David şi a făcut o urare emoţionantă de Paşte.

15 apr. 2017, 12:59

Andreea Mantea este nedezlipită de singurul ei copil şi mereu când apar împreună, bruneta este cea mai fericită. Cu ocazia sărbătorilor Pascale, Andreea a distribuit pe contul de socializare o fotografie cu micuţul ei, alături de o urare specială pentru fanii săi.

„Să aveţi parte de sănătate, linişte sufletească şi iubire! Să aveţi un Paşte fericit alături de cei dragi vouă!”, a scris bruneta pe contul ei de socializare.

Vedeta a recunoscut, în urmă o săptămână, faptul că nu poate sta departe de fiul ei. Oriunde merge, David trebuie să fie cu ea.
„Vara asta va fi vara mea şi a lui David. El va merge peste tot cu mine, nu vreau să plec nicăieri fără el pentru că am observat că dacă plec undeva fără el, prima zi sunt liniştită, relaxată, a doua zi parcă îmi lipseşte o mână şi un picior, dar sunt cât de cât OK. A treia zi am murit”, a declarat Andreea Mantea la Kanal D.