ANDREEA MANTEA, prima reacţie după finala de la Burlăciţa. Dezvăluiri BOMBĂ despre căsătorie

Fosta burlăciţă Andreea Mantea trăieşte o poveste de vis! Bruneta este foarte fericită alături de Cristi Mitrea, câştigătorul finalei "Burlăciţa", iar cei doi par să aibă planuri mari pentru viitor.

RomaniaTV.net
22 aug. 2014, 15:16

Show-ul „Burlăciţa” s-a încheiat, iar Andreea Mantea şi Cristi Mitre se pregătesc să-şi trăiască povestea de dragoste şi în spatele camerelor de filmat! 

Chiar dacă Cristi Mitrea a cerut-o în căsătorie, în finala emisiunii, iar Andreea Mantea a acceptat, cei doi vor să se cunoască mai bine, înainte de a face pasul cel mare. Din păcate, proiectele din viaţa profesională le-au stat în cale, vara aceasta.

Ce se întâmplă cu Burlăciţa şi Cristi la două luni de la finală. Nimeni nu credea că se ajunge aici după show

„Deocamdată nu am avut foarte mult timp la dispoziţie, eu mă aflu pe litoral de mai bine de o lună, unde filmez pentru emisiunea de la Antena Stars, „Petrecerea Burlăciţelor, difuzată de duminică până joi, de la 21:30. Aseară chiar, imediat după emisiunea de la Antena Stars Cristi a venit alături de mine, la mare şi am prins finalul de la „Burlăciţa”. Am retrăit intens fiecare moment (…) E devreme să ne gândim la căsătorie, preferăm să ne mai cunoaştem”, a declarat Andreea Mantea pentru Antena 1.

În schimb, cei doi au preferat să marcheze legătura puternică dintre ei printr-un tatuaj! Andreea Mantea şi Cristi Mitrea şi-au făcut acelaşi tatuaj, la încheietura mâinii. Cei doi şi-au tatuat simbolul infinitului, semn că au planuri măreţe pentru viitor.

„Deocamdată ne bucurăm de faptul că putem fi împreună. Ce vă putem spune, în premieră, e faptul că ne-am făcut un tatuaj, amândoi, tatuaj pe care eu mi-l doream de foarte multă vreme”, a mai adăugat Andreea Mantea.