Andreea Mantea rupe tăcerea. Declaraţie de ultimă oră despre relaţia cu Victor Slav, după divorţ: „Între mine şi Victor…”

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, au început să se facă foarte multe speculații privind viitorul lui Victor Slav.

RomaniaTV.net
02 iul. 2018, 13:38
Andreea Mantea rupe tăcerea. Declaraţie de ultimă oră despre relaţia cu Victor Slav, după divorţ: „Între mine şi Victor…”

În timp ce Bianca s-a cuplat cu Tristan Tate, Victor este, deocamdată, burlac. Cu toate acestea, mulți au prevăzut o relație și pentru prezentatorul de la WOWbiz.

Andreea Mantea şi Victor Slav au FĂCUT ANUNŢUL ÎN DIRECT! Nimeni nu se aştepta aşa de curând. A ţinut să se afle de la EA

S-a spus, astfel, că Victor Slav ar avea o relație mai mult decât amicală cu Andreea Mantea, colega sa de platou de la Kanal D.

După ce în presa tabloidă zvonurile s-au înmulțit, Andreea Mantea a explicat care este situația cu ea și Victor Slav.

„Între mine și Victor Slav nu există nicio altă legatură în afară de cea profesională! Nu am avut, nu avem și nici nu o să avem o relație, pentru că nu este cazul!

Suntem colegi de platou, la o minunată emisiune, unde facem o treabă foarte buna împreună! Doar atât!”, a explicat Andreea Mantea.

Astfel, atât prezentatoarea TV, cât și Victor Slav sunt singuri și își dedică timpul liber copiilor lor, pe care îi au din relații anterioare.

Biana Drăguşanu şi-a surprins noul iubit cu o declaraţie publică de iubire. Prietenii spun că urmează nunta