Andreea Marin a scăpat de hainele lui Tuncay din casă. Incredibil ce a făcut cu ele FOTO

Andreea Marin şi-a făcut curăţenie în viaţă şi la propriu, şi la figurat, după ce în octombrie a anunţat că divorţează de fizioterapeutul Tuncay Öztürk. Acesta a părăsit casa conjugală din Pipera, însă se pare că nu a reuşit să-şi ia toate lucrurile. În garajul Andreei Marin stau, la linie, geamantane, saci şi o bicicletă "în plus".
Iulian Tudor
16 dec. 2016, 08:38
Andreea Marin a scăpat de hainele lui Tuncay din casă. Incredibil ce a făcut cu ele FOTO

Viaţa merge înainte pentru Andreea Marin (41 de ani), la aproape două luni de la anunţul divorţului de Tuncay Öztürk (30 de ani), scrie click.ro. Dacă medicul turc s-a refugiat în muncă şi petrece foarte mult timp la clinica din Primăverii, „Zâna” este, parcă, mai vizibilă ca niciodată. Iese des la evenimente mondene, şi-a lansat o linie de haine şi îşi ţine, în continuare, conferinţele „Preţuieşte viaţa”.

Citeşte şi ANDREEA MARIN rămâne nevasta lui TUNCAY. Ce a decis INSTANŢA

De Tuncay nu o mai leagă decât procesul de divorţ, intentat de ea la Judecătoria Buftea şi, se pare, câteva bagaje pe care turcul n-a reuşit să le ia la plecare. La finele lui octombrie, cât timp Andreea Marin s-a aflat la Chişinău, cu treburi profesionale, Tuncay şi-a trimis omul de încredere să-i împacheteze lucrurile din căminul conjugal şi să le încarce în maşină. Probabil omul n-a luat tot, căci în garajul „Zânei” se pot observa două trolere, dar şi o bicicletă care nu pare a fi nici a Andreei, nici a fiicei ei, Violeta. (n.r. Andreea circulă cu bicicleta cu coşuleţ). În plus, nu este exclus ca pe umeraşele agăţate în garaj să fie încă şi costume de-ale lui Tuncay.

Pe lângă aceste amintiri conjugale, în depozitul din curtea casei Andreei zace un munte de baxuri de apă plată, de parcă bruneta s-ar fi pregătit pentru cel de-al treilea Război Mondial. Tuncay Öztürk şi Andreea Marin s-au căsătorit pe 19 decembrie 2013, iar în data de 27 octombrie 2016 s-a consemnat în mod oficial despărţirea lor. Este al treilea divorţ pentru fosta vedetă TVR. Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiţă trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau, pe Facebook, că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi acum, la separarea de Tuncay.

Citeşte şi Andreea Marin, declaraţii după divorţ:”Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”

O prind Sărbătorile nedivorţată

Andreea Marin a intentat proces de divorţ la Judecătoria Buftea pe 27 octombrie, ziua în care a dat şi vestea pe Facebook. „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul”, anunţa „Zâna”, făcând apel la discreţie. Iată că nici până azi, Andreea şi Tuncay nu au primit termen în proces, aşa că Sărbătorile o vor prinde pe brunetă tot în postura de nevastă a lui Tuncay. Cel mai simplu, cei doi ar fi putut divorţa amiabil, la notar, însă se pare că Andreea vrea partaj serios, pentru a-şi recupera investiţiile în clinica lui Tuncay.

 


Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”
Fanatik.ro
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Capital.ro
Românii ajung direct la închisoare. Se schimbă legea. Pedeapsa va fi garantat cu executare
Playtech.ro
Cine e Roxana, soția lui Radu Mazăre. A lăsat-o ÎNSĂRCINATĂ când era ÎN ÎNCHISOARE
DailyBusiness
Premieră în România! Categoriile de români care se vor bucura de încă o zi liberă în 2024!
Adevarul
Turist speriat de prețurile din centrul unui mare oraș din România: „E prea mult“
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Un nou aeroport apare în România. Orașul în care se va putea ajunge în zbor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
Cancan.ro
Radu Mazăre, tătic pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului + Ce nume a ales
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Gabriela Lucuțar și soțul ei divorțează! Aceștia trebuie să împartă o avere de 2,7 milioane de euro. Regina Întunericului, adusă la sapă de lemn: „Pierd 70% din munca mea”
Capital.ro
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. E obligatoriu să țină cont de toți vecinii
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
substantial.ro
Supermarketuri germane renunță la numerar: Tranzacțiile se fac doar cu cardul sau aplicații mobile
MediaFlux
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'