Andreea Marin, declaraţii după divorţ:”Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”

Andreea Marin a început o nouă viaţă după divorţul de Tuncay. Fără să intre în prea multe detalii, Andreea a fost scurtă şi la obiect în momentul în care a anunţat mariajul ei cu medicul turc luat sfârşit.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 09:45
Andreea Marin, declaraţii după divorţ:”Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”

Andreea Marin a surprins pe toată lumea când a făcut anunţul că se desparte Tuncay.

„Oameni dragi. Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărare grea a survenit în aceste zile in viaţa mea: divorţul. (…) Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne întelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind si zâmbind”, a scris ea pe facebook, anunţând astfel divorţul.

Vedeta a reuşit să treacă cu zâmbetul pe buze de acest moment de dragul fiicei ei, Violeta.

„Am credinţa de partea mea şi simt că Dumnezeu este cu mâna pe umărul meu. Atunci când iau o decizie o iau asumat, gândinu-mă mult înainte. Nu mă grăbesc să fac schimbări bruşte în viaţa mea. Când însă ajung la concluzia că o schimbare trebuie făcută, din acel moment nu mai am nici un regret. Ştiu ce fac şi îmi asum ce fac. Părerile de rău nu mai loc. Par probabil mai puternică decât o altă femeie pentru că regretele sunt înainte şi nu după”, a povestit Andreea Marin pentru revista Spy.

Cu toate că a trecut doar o lună de când s-a despărţit de Tuncay, Andreea Marin a început o nouă viaţă.

„Zâmbetul e un exerciţiu pe care am învăţat să-l trăiesc şi asemenea unui om puternic merg înainte, zâmbesc pentru că poate astăzi îmi este mai greu, dar mâine cu siguranţă zâmbetul va deveni autentic. Copilul meu este fără doar şi poate cel care îmi aduce zâmbetul pe buze”, a mai povestit vedeta.

Andreea Marin este la al treile divorţ din viaţa ei. Primul său soţ a fost Constantin Gheorgiţă de care a divorţat în urmă cu 18 ani. De cel de-al doilea soţ, Ştefan Bănică, a divorţat la începutul anului 2013, după 7 ani de căsnicie. Vedeta a declarat că momentan nu se gândeşte la o altă relaţie şi în nici într-un caz la o a patra căsătorie.

Citeşte şi Andreea Marin, prima reacţie după ce Renata lui Leo de la Strehaia a fost filmată în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay