Andreea Raicu, confesiune intimă. „Până acum îmi era ruşine să recunosc!”

Andreea Raicu este din ce în ce mai deschisă față de fanii ei de pe rețelele de socializare. Vedeta le-a împărtășit acestora una dintre experiențele ei din trecut.

14 nov. 2018, 19:33
Andreea Raicu, confesiune intimă. „Până acum îmi era ruşine să recunosc!”

Andreea Raicu a mărturisit că în trecut a avut mari probleme cu somnul și că îi era rușine să recunoască că este obosită.

Andreea Raicu a pozat fără sutien la 40 de ani. Ce mesaj a avut pentru fani FOTO

„Acum mulți ani, mă gândeam că e ceva lăudabil să dormi puțin, pentru că doar așa poți avea mai mult timp să faci cât mai multe. La un moment dat, după ce eram extenuată, evident că trebuia să dorm și eram foarte obosită, dar nu aveam un program, pentru că somnul nu era o prioritate în viața mea. În schimb, programul meu de muncă mi se părea cel mai important și îmi era rușine să recunosc că sunt obosită sau că am nevoie de odihnă. Știți cu ce era sinonim pe atunci, în mintea mea, faptul că trebuie să dorm? Cu a pierde vremea. Ulterior am înțeles că nu simțeam lipsa somnului pentru că nu eram în contact cu corpul meu și, de fapt, nu eram în contact cu mine… Somnul vă poate influența felul în care reacționați, în care arătați și în care vă simțiți”, a spus Andreea Raicu.